Welkom op de Algemene Voorwaarden-pagina van GuideForAmsterdam.com. Deze pagina is gemaakt om gebruikers de beste informatie en ervaring te bieden. Voordat u de website gebruikt, dient u de volgende voorwaarden aandachtig te lezen en ermee akkoord te gaan:

Acceptatie van voorwaarden

Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met het naleven van alle onderstaande voorwaarden. Als u het niet eens bent met een van de voorwaarden, gebruik deze website dan niet.

gebruikers informatie

We verzamelen persoonlijke informatie van gebruikers wanneer zij zich registreren of persoonlijke informatie aanpassen in hun persoonlijke accounts. Al deze informatie zal worden behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid.

Macht en verantwoordelijkheid

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor alle informatie die op de website wordt geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor door gebruikers gegenereerde inhoud.

Gebruik van inhoud

Alle inhoud op de website is ons eigendom of is aan ons in licentie gegeven. Het zonder toestemming kopiëren, verspreiden of gebruiken van inhoud is in strijd met de gebruiksvoorwaarden.

Wijziging van voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Deze wijzigingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op de website worden geplaatst.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over de voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: contact@guideforamsterdam.com.