Website inhoud

GuideForAmsterdam.com verstrekt uitsluitend informatie ter begeleiding. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid of beschikbaarheid van enige informatie op de website. De gebruiker is volledig verantwoordelijk voor het evalueren en gebruiken van deze informatie.

Toestemming van de gebruiker

Door de website te bezoeken en te gebruiken, gaat de gebruiker ermee akkoord GuideForAmsterdam.com te vrijwaren van elke juridische of financiële aansprakelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van informatie op de website.

Informatie wijzigen

GuideForAmsterdam.com kan de inhoud van de website zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen als gebruikers de laatste informatie niet bijwerken.

Wijzigingsdisclaimer

Wij behouden ons het recht voor om deze Disclaimer-pagina op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. Gebruikers moeten dit regelmatig controleren om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Disclaimer, neem dan contact met ons op via e-mail: contact@guideforamsterdam.com.